Yavuz Kocaömer 3. Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2020 - 15:04, Güncelleme: 13.01.2020 - 15:04 3373+ kez okundu.
 

Yavuz Kocaömer 3. Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

Yavuz Kocaömer 3. Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonası'nın açılışı yapıldı ANKARA (AA) - Yavuz Kocaömer 3. Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonası'nın açılışı Antalya'nın Kemer İlçesinde yapıldı. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan (TÖSSFED) yapılan açıklamaya göre Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) destekleri ile gerçekleşen şampiyonanın açılışına, özel sporcular kategorisinde faaliyet gösteren 158 spor kulübü katıldı.TÖSSFED Başkanı Birol Aydın, "Özel sporcularımıza her zaman destek olan Sayın Yavuz Kocaömer'e, TMPK Komitesi ve TESYEV Yönetim Kurulu'na federasyonumuz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım." ifadesini kullandı.Muhabir : Sinem ErYayınlayan : Serdal Kalaycı

Yavuz Kocaömer 3. Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

ANKARA (AA) - Yavuz Kocaömer 3. Masa Tenisi 1. Bölge Şampiyonası'nın açılışı Antalya'nın Kemer İlçesinde yapıldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan (TÖSSFED) yapılan açıklamaya göre Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) destekleri ile gerçekleşen şampiyonanın açılışına, özel sporcular kategorisinde faaliyet gösteren 158 spor kulübü katıldı.

TÖSSFED Başkanı Birol Aydın, "Özel sporcularımıza her zaman destek olan Sayın Yavuz Kocaömer'e, TMPK Komitesi ve TESYEV Yönetim Kurulu'na federasyonumuz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım." ifadesini kullandı.






Muhabir : Sinem Er
Yayınlayan : Serdal Kalaycı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.