Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu

04.04.2024 - 13:00, Güncelleme: 04.04.2024 - 13:00 4696 kez okundu.
 

Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu

Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı’nın ilk talimatı şehirdeki Arapça tabelaların kaldırılması oldu.Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alan Belediye Başkanı Arı’nın talimatıyla Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı zabıta ekipleri, Arapça tabelalı iş yerlerine yönelik denetim başlattı. Yapılan denetimlerde zabıta ekipleri, işyerlerinde Arapça tabela bulunan esnaflara bu tabelalarını 5 Nisan Cuma gününe kadar kaldırmaları uyarısında bulundu. Zabıta ekipleri, 5 Nisan 2024 Cuma gününe kadar kaldırılmayan Arapça tabelalar hakkında işyeri sahiplerine idari para cezası uygulayarak tabelaları sökecek. 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimleri öncesinde İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan Rasim Arı, Nevşehir’in günden güne büyüyen kaçak ve sığınmacılar sorununun çözüleceğini söylemişti.

Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı’nın ilk talimatı şehirdeki Arapça tabelaların kaldırılması oldu.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alan Belediye Başkanı Arı’nın talimatıyla Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı zabıta ekipleri, Arapça tabelalı iş yerlerine yönelik denetim başlattı. Yapılan denetimlerde zabıta ekipleri, işyerlerinde Arapça tabela bulunan esnaflara bu tabelalarını 5 Nisan Cuma gününe kadar kaldırmaları uyarısında bulundu. Zabıta ekipleri, 5 Nisan 2024 Cuma gününe kadar kaldırılmayan Arapça tabelalar hakkında işyeri sahiplerine idari para cezası uygulayarak tabelaları sökecek.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimleri öncesinde İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan Rasim Arı, Nevşehir’in günden güne büyüyen kaçak ve sığınmacılar sorununun çözüleceğini söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.