Yaralı bulunan Hint gölet balıkçılına jandarma pansumanı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 16:48, Güncelleme: 18.08.2020 - 16:48 4428+ kez okundu.
 

Yaralı bulunan Hint gölet balıkçılına jandarma pansumanı

Yaralı bulunan Hint gölet balıkçılına jandarma pansumanı KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaralı halde bulunan Hint gölet balıkçıl kuşuna ilk pansumanı jandarma ekipleri yaptı. İlçedeki Kahramanmaraş Ceza İnfaz Kurumu çevresinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, bahçede bitkin halde bir kuş gördü.Yaralı olduğu, aç ve susuz kaldığı belirlenen kuşa pansuman yapan jandarma ekipleri, Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bilgi verdi.Kuş, tedavi ve bakımı için yetkililere teslim edildi. Hint gölet balıkçılı olduğu anlaşılan kuşun iyileşir iyileşmez doğal ortamına bırakılacağı belirtildi. Muhabir : Ali ÇakmakYayınlayan : Tayfur Murat Eğilmez

Yaralı bulunan Hint gölet balıkçılına jandarma pansumanı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaralı halde bulunan Hint gölet balıkçıl kuşuna ilk pansumanı jandarma ekipleri yaptı.

İlçedeki Kahramanmaraş Ceza İnfaz Kurumu çevresinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri, bahçede bitkin halde bir kuş gördü.

Yaralı olduğu, aç ve susuz kaldığı belirlenen kuşa pansuman yapan jandarma ekipleri, Kahramanmaraş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bilgi verdi.

Kuş, tedavi ve bakımı için yetkililere teslim edildi. Hint gölet balıkçılı olduğu anlaşılan kuşun iyileşir iyileşmez doğal ortamına bırakılacağı belirtildi.

Muhabir : Ali Çakmak
Yayınlayan : Tayfur Murat Eğilmez

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.