Vali Arslantaş, hayvan pazarında incelemede bulundu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 16:02, Güncelleme: 30.07.2020 - 16:02 3779+ kez okundu.
 

Vali Arslantaş, hayvan pazarında incelemede bulundu

Vali Arslantaş, hayvan pazarında incelemede bulundu BURDUR (AA) - Burdur Valisi Ali Arslantaş, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarını gezerek incelemede bulundu. Valilikten yapılan açıklamaya göre, pazarda yetkililerden bilgi alan Vali Arslantaş, il genelinde kurban satış alanları ve kesim yerleriyle ilgili bütün önlemlerin alındığını belirtti. Hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgili de tedbirlerin alındığını aktaran Arslantaş, "Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, belediyeler ve müftülük personellerinden oluşturulan komisyonlar bayram sonuna kadar denetimlerini sıkı şekilde yapmaya devam edecek." ifadesini kullandı. Arslantaş'a, AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık eşlik etti. Muhabir : Bilal AltıokYayınlayan : Metin Bolat

Vali Arslantaş, hayvan pazarında incelemede bulundu

BURDUR (AA) - Burdur Valisi Ali Arslantaş, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarını gezerek incelemede bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, pazarda yetkililerden bilgi alan Vali Arslantaş, il genelinde kurban satış alanları ve kesim yerleriyle ilgili bütün önlemlerin alındığını belirtti.

Hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgili de tedbirlerin alındığını aktaran Arslantaş, "Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, belediyeler ve müftülük personellerinden oluşturulan komisyonlar bayram sonuna kadar denetimlerini sıkı şekilde yapmaya devam edecek." ifadesini kullandı.

Arslantaş'a, AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık eşlik etti.

Muhabir : Bilal Altıok
Yayınlayan : Metin Bolat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.