Toroslar'daki çöp konteynerleri Kovid-19 karşı ilaçlanıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 14:38, Güncelleme: 10.08.2020 - 14:38 3228+ kez okundu.
 

Toroslar'daki çöp konteynerleri Kovid-19 karşı ilaçlanıyor

Toroslar'daki çöp konteynerleri Kovid-19 karşı ilaçlanıyor MERSİN (AA) - Toroslar Belediyesince, ilçe genelindeki çöp konteynerleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte ediliyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerin tarafından yıkanan çöp konteynerleri daha sonra dezenfekte edilip ilaçlanıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, temizlik çalışmalarını özverili bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, çalışmaların periyodik olarak devam ettiğini aktardı. Muhabir : Serkan AvcıYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Toroslar'daki çöp konteynerleri Kovid-19 karşı ilaçlanıyor

MERSİN (AA) - Toroslar Belediyesince, ilçe genelindeki çöp konteynerleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte ediliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerin tarafından yıkanan çöp konteynerleri daha sonra dezenfekte edilip ilaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, temizlik çalışmalarını özverili bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, çalışmaların periyodik olarak devam ettiğini aktardı.

Muhabir : Serkan Avcı
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.