Toroslar'da yaban hayatını koruma çalışmaları sürüyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2020 - 13:52, Güncelleme: 11.09.2020 - 13:52 9646+ kez okundu.
 

Toroslar'da yaban hayatını koruma çalışmaları sürüyor

Toroslar'da yaban hayatını koruma çalışmaları sürüyor ANTALYA (AA) - Antalya'nın Akseki ilçesinde Toros Dağları'ndaki yaban hayatının korunmasına yönelik toplantı yapıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Erdem İsmetoğlu, Akseki Belediyesi Osman Yüksel Serdengeçti Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, yaban hayatının geliştirilmesi ve doğanın korunarak gelecek nesillere aktarılması için kaçak av sorununu muhtarlarla iş birliği içerisinde aşmak istediklerini bildirdi.Av dönemi olmadığı halde avcılık yapanlarla karşılaşılması halinde Akseki Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü, jandarma ya da emniyete ihbarda bulunulması istendi. Muhabir : Mustafa HatipoğluYayınlayan : Metin Bolat

Toroslar'da yaban hayatını koruma çalışmaları sürüyor

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Akseki ilçesinde Toros Dağları'ndaki yaban hayatının korunmasına yönelik toplantı yapıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Erdem İsmetoğlu, Akseki Belediyesi Osman Yüksel Serdengeçti Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, yaban hayatının geliştirilmesi ve doğanın korunarak gelecek nesillere aktarılması için kaçak av sorununu muhtarlarla iş birliği içerisinde aşmak istediklerini bildirdi.

Av dönemi olmadığı halde avcılık yapanlarla karşılaşılması halinde Akseki Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü, jandarma ya da emniyete ihbarda bulunulması istendi.

Muhabir : Mustafa Hatipoğlu
Yayınlayan : Metin Bolat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.