Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2019 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2019 - 17:52 2650+ kez okundu.
 

Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz?

Temsilcimiz Tarsus İdmanyurdu, Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile 5.tura kalabilmek için karşı karşıya gelecek. Tek maç eleme sistemine göre oynanacak maçta, karşılaşmayı kazanan bir üst tura yükselecek. Müsabakanın normal süresinin eşitlikle bitmesi haline 15'er dakikalık iki devre halinde uzatmalar oynanacak. Bu sürede de kazanan çıkmaması durumunda, tur atlayacak takımı seri penaltı atışları belirleyecek. 2006 yılında yine Türkiye Kupası'nda iki takım eşleşmiş, İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe 4-0 kazanmıştı. 13 yıl aradan sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek iki takımdan Tarsus İdman Yurdu ligde oynadığı son 5 maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken Fenerbahçe ise son 5 maçında 3 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Tarsus İdman Yurdu, Mersin'de oynanacak maçta Fenerbahçe ile mücadale edecek. Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, bu karşılaşmada yedek ve genç oyunculara şans vererek son durumlarını görmek istiyor.  Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu maçında, deplasmanda TFF 2. Lig temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşıyor. Mersin Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Hakem Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı mücadele A SPOR'dan şifresiz olarak ekranlara gelecek. Organizasyona 4. eleme turundan dahil olan sarı-lacivertli takım, Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında Mersin temsilcisine konuk oluyor. Tarsus İdman Yurdu, 3. eleme turundan girdiği kupada, TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni saf dışı bırakarak 4. tura yükselmişti. Bu karşılaşmayı kazanan takım, adını 5. tura yazdıracak. Tarsus'ta oynanması beklenen karşılaşma Tarsus İdmanyurdu'nun aldığı karar gereği Mersin'de oynanacak. Bazı taraftarlar maçın Tarsus'ta oynanmamasına tepki göstererek maça gitmeyeceklerini sosyal medyada açıklamışlardı. Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe muhtemel 11'ler Tarsus İdman Yurdu: Barış, Sefa, Mehmet, Onur, İbrahim, Erkam, Nurullah, Yılmaz Can, Mehmet Kaan, Ali Yavuz, Artun Fenerbahçe: Altay, Murat, Sadık, Rami, Tolga, Tolgay, Jailson, Deniz, Zajc, Alper, Mevlüt
Temsilcimiz Tarsus İdmanyurdu, Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile 5.tura kalabilmek için karşı karşıya gelecek.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak maçta, karşılaşmayı kazanan bir üst tura yükselecek.

Müsabakanın normal süresinin eşitlikle bitmesi haline 15'er dakikalık iki devre halinde uzatmalar oynanacak.

Bu sürede de kazanan çıkmaması durumunda, tur atlayacak takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

2006 yılında yine Türkiye Kupası'nda iki takım eşleşmiş, İstanbul'da oynanan maçı Fenerbahçe 4-0 kazanmıştı.

13 yıl aradan sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek iki takımdan Tarsus İdman Yurdu ligde oynadığı son 5 maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken Fenerbahçe ise son 5 maçında 3 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Tarsus İdman Yurdu, Mersin'de oynanacak maçta Fenerbahçe ile mücadale edecek.

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, bu karşılaşmada yedek ve genç oyunculara şans vererek son durumlarını görmek istiyor. 

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu maçında, deplasmanda TFF 2. Lig temsilcisi Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşıyor.

Mersin Stadı'nda oynanacak maç saat 20.30'da başlayacak. Hakem Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı mücadele A SPOR'dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Organizasyona 4. eleme turundan dahil olan sarı-lacivertli takım, Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında Mersin temsilcisine konuk oluyor.

Tarsus İdman Yurdu, 3. eleme turundan girdiği kupada, TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni saf dışı bırakarak 4. tura yükselmişti. Bu karşılaşmayı kazanan takım, adını 5. tura yazdıracak.

Tarsus'ta oynanması beklenen karşılaşma Tarsus İdmanyurdu'nun aldığı karar gereği Mersin'de oynanacak.

Bazı taraftarlar maçın Tarsus'ta oynanmamasına tepki göstererek maça gitmeyeceklerini sosyal medyada açıklamışlardı.

Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Tarsus İdman Yurdu: Barış, Sefa, Mehmet, Onur, İbrahim, Erkam, Nurullah, Yılmaz Can, Mehmet Kaan, Ali Yavuz, Artun

Fenerbahçe: Altay, Murat, Sadık, Rami, Tolga, Tolgay, Jailson, Deniz, Zajc, Alper, Mevlüt
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.