Serik'te jandarma ekipleri, sürücülere maske ve kolonya dağıttı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2020 - 20:42, Güncelleme: 15.07.2020 - 20:42 4248+ kez okundu.
 

Serik'te jandarma ekipleri, sürücülere maske ve kolonya dağıttı

Serik'te jandarma ekipleri, sürücülere maske ve kolonya dağıttı ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde jandarma ekipleri, trafik kontrolü sırasında sürücülere maske, kolonya ve dezenfektan dağıttı. Abdurrahmanlar Mahallesi Azaplar mevkisinde jandarma trafik ekiplerince, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kontrol amaçlı durdurdukları araçların sürücülerine maske, kolonya ve dezenfektan dağıtıldı. Öte yandan, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, etkinlikler kapsamında kortej ve konvoy da düzenledi. Ekip araçlarından siren çalındı.Muhabir : Servet TümerYayınlayan : Ömer Süt

Serik'te jandarma ekipleri, sürücülere maske ve kolonya dağıttı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde jandarma ekipleri, trafik kontrolü sırasında sürücülere maske, kolonya ve dezenfektan dağıttı.

Abdurrahmanlar Mahallesi Azaplar mevkisinde jandarma trafik ekiplerince, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kontrol amaçlı durdurdukları araçların sürücülerine maske, kolonya ve dezenfektan dağıtıldı.

Öte yandan, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, etkinlikler kapsamında kortej ve konvoy da düzenledi.

Ekip araçlarından siren çalındı.

Muhabir : Servet Tümer
Yayınlayan : Ömer Süt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.