Sağlık-Sen Adana Şubesi'nde 1. yıl değerlendirmesi ve plaket töreni düzenlendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2020 - 16:54, Güncelleme: 08.02.2020 - 16:54 3032+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen Adana Şubesi'nde 1. yıl değerlendirmesi ve plaket töreni düzenlendi

Sağlık-Sen Adana Şubesi'nde 1. yıl değerlendirmesi ve plaket töreni düzenlendi ADANA (AA)- Sağlık-Sen Adana Şubesi'nin 1. yıl değerlendirmesi ve plaket töreni gerçekleştirildi.Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sendika binasında İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ve diğer ilgililerin katılımıyla düzenlenen programda, Türkiye'nin son günlerde Elazığ depremi, İdlib'deki terör saldırısı, Van Bahçesaray'daki çığ felaketi ve İstanbul'daki uçak kazası gibi acı olaylar yaşadığını belirtti.Şehitlere ve hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve de başsağlığı dileyen Nennioğlu, sendika çalışmaları hakkında bilgi de verdi.Konuşmaların ardından UMKE ve 112 Acil Sağlık personeline teşekkür plaketleri verildi.Ayrıca, Acil Sağlık Hizmetlerinin organizasyonunda görev yapan Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adnan Atılgan, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Reyhan Mazı, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Nihat Taş'a da plaketleri takdim edildi.Programda, Anadolu Ajansı (AA) serbest habercisi Mutlu Güney'e de sektöre ilişkin çalışmalarından dolayı plaket sunuldu.Muhabir : Mutlu GüneyYayınlayan : İbrahim Erikan

Sağlık-Sen Adana Şubesi'nde 1. yıl değerlendirmesi ve plaket töreni düzenlendi

ADANA (AA)- Sağlık-Sen Adana Şubesi'nin 1. yıl değerlendirmesi ve plaket töreni gerçekleştirildi.

Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sendika binasında İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ve diğer ilgililerin katılımıyla düzenlenen programda, Türkiye'nin son günlerde Elazığ depremi, İdlib'deki terör saldırısı, Van Bahçesaray'daki çığ felaketi ve İstanbul'daki uçak kazası gibi acı olaylar yaşadığını belirtti.

Şehitlere ve hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve de başsağlığı dileyen Nennioğlu, sendika çalışmaları hakkında bilgi de verdi.

Konuşmaların ardından UMKE ve 112 Acil Sağlık personeline teşekkür plaketleri verildi.

Ayrıca, Acil Sağlık Hizmetlerinin organizasyonunda görev yapan Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adnan Atılgan, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Reyhan Mazı, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Nihat Taş'a da plaketleri takdim edildi.

Programda, Anadolu Ajansı (AA) serbest habercisi Mutlu Güney'e de sektöre ilişkin çalışmalarından dolayı plaket sunuldu.

Muhabir : Mutlu Güney
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.