Osmaniye’de Türk İslam Sanatları Atölyesi açıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 14:32, Güncelleme: 07.09.2020 - 14:32 4232+ kez okundu.
 

Osmaniye’de Türk İslam Sanatları Atölyesi açıldı

Osmaniye’de Türk İslam Sanatları Atölyesi açıldı OSMANİYE (AA) – Osmaniye’de Türk İslam Sanatları Atölyesi açılışı yapıldı. Vali Erdinç Yılmaz, protokol mensuplarıyla yaptığı açılışın ardından atölyedeki sergiyi gezerek bilgi aldı. Atölyeyi kente kazandıranlara teşekkür eden Yılmaz, "Türk İslam Sanatlarımızı yaşatacak olan atölyemizin hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek kuşaklarımız için çok faydalı olacağına inanıyorum. Kentimize hayırlı olsun." dedi. Muhabir : Ümit KahrımanYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Osmaniye’de Türk İslam Sanatları Atölyesi açıldı

OSMANİYE (AA) – Osmaniye’de Türk İslam Sanatları Atölyesi açılışı yapıldı.

Vali Erdinç Yılmaz, protokol mensuplarıyla yaptığı açılışın ardından atölyedeki sergiyi gezerek bilgi aldı.

Atölyeyi kente kazandıranlara teşekkür eden Yılmaz, "Türk İslam Sanatlarımızı yaşatacak olan atölyemizin hayırlı olmasını diliyorum. Gelecek kuşaklarımız için çok faydalı olacağına inanıyorum. Kentimize hayırlı olsun." dedi.




Muhabir : Ümit Kahrıman
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.