Mezitli'de vatandaşlara maske dağıtan gönüllülere teşekkür belgesi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2020 - 12:12, Güncelleme: 08.07.2020 - 12:12 3665+ kez okundu.
 

Mezitli'de vatandaşlara maske dağıtan gönüllülere teşekkür belgesi

Mezitli'de vatandaşlara maske dağıtan gönüllülere teşekkür belgesi MERSİN (AA) - Mezitli Belediyesince, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında diktikleri maskeleri vatandaşlara ulaştıran gönüllülere teşekkür belgesi verildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın gönüllülerle bir araya geldiği etkinliğe, Kızılay Mezitli Şube Başkanı Bekir Özarslan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.Etkinlikte, Oda Tiyatrosu sanatçısı Başak Karatepe de Tarhan'a işlediği süs tabağını hediye etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen Tarhan, çalışmaların örnek oluşturduğunu ifade ederek gönüllülere teşekkür etti.Muhabir : Gül Meltem TEMİZYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Mezitli'de vatandaşlara maske dağıtan gönüllülere teşekkür belgesi

MERSİN (AA) - Mezitli Belediyesince, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında diktikleri maskeleri vatandaşlara ulaştıran gönüllülere teşekkür belgesi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın gönüllülerle bir araya geldiği etkinliğe, Kızılay Mezitli Şube Başkanı Bekir Özarslan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Etkinlikte, Oda Tiyatrosu sanatçısı Başak Karatepe de Tarhan'a işlediği süs tabağını hediye etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tarhan, çalışmaların örnek oluşturduğunu ifade ederek gönüllülere teşekkür etti.

Muhabir : Gül Meltem TEMİZ
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.