Mezitli'de sahillere polyester çöp kovası

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2020 - 15:36, Güncelleme: 23.06.2020 - 15:36 3180+ kez okundu.
 

Mezitli'de sahillere polyester çöp kovası

Mezitli'de sahillere polyester çöp kovası MERSİN (AA) - Mezitli ilçesinde, belediye tarafından üretilen polyester çöp kovaları, sahillere yerleştirildi.Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, nem nedeniyle zaman içerisinde çürüyen metal çöp kutularını kaldırıp yerine deniz tuzu ile nemden etkilenmeyen ve tekne malzemesi olarak da kullanılan polyesterden çöp kovası üretmeye başladı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, üretilen kovaların sahillerde talep edenlere verileceğini belirtti.Muhabir : Gül Meltem TEMİZYayınlayan : İsmihan Özgüven

Mezitli'de sahillere polyester çöp kovası

MERSİN (AA) - Mezitli ilçesinde, belediye tarafından üretilen polyester çöp kovaları, sahillere yerleştirildi.

Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, nem nedeniyle zaman içerisinde çürüyen metal çöp kutularını kaldırıp yerine deniz tuzu ile nemden etkilenmeyen ve tekne malzemesi olarak da kullanılan polyesterden çöp kovası üretmeye başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, üretilen kovaların sahillerde talep edenlere verileceğini belirtti.

Muhabir : Gül Meltem TEMİZ
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.