Mezitli Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 14:50, Güncelleme: 20.03.2020 - 14:50 4205+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

Mezitli Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı MERSİN (AA) - Mezitli Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşme imzalandı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Belediye-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez arasında imzalanan sözleşmeyle çalışanlara verilecek yardımlar, ücret ve kıdem zamları konusunda anlaşma sağlandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tarhan, sözleşmeyle işçilere verdikleri zammın yanı sıra çalışanların sosyal haklarını da iyileştirdiklerini kaydetti.Muhabir : Gül Meltem TEMİZYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Mezitli Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı

MERSİN (AA) - Mezitli Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşme imzalandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Belediye-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Ali Sönmez arasında imzalanan sözleşmeyle çalışanlara verilecek yardımlar, ücret ve kıdem zamları konusunda anlaşma sağlandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tarhan, sözleşmeyle işçilere verdikleri zammın yanı sıra çalışanların sosyal haklarını da iyileştirdiklerini kaydetti.

Muhabir : Gül Meltem TEMİZ
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.