Mezitli Belediyesi Tüm Etkinlikleri İptal Etti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 17:16, Güncelleme: 12.03.2020 - 17:16 3984+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesi Tüm Etkinlikleri İptal Etti

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerin Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildiğini duyurudu. Başkan Tarhan, Emekli Evi ve Aktif Yaş Alma evlerinin dezenfekte edilmek üzere geçici süreliğine hizmet veremeyeceğini tekrar açılma tarihinin ayrıcı duyurulacğaını belirtti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan; "Korku ve karamsarlığa kapılmadan uzmanları dikkatle dinleyerek virüsten korunmak için gereken tedbirleri almalıyız. Bu süreçte her zamankinden daha hassas davranmamızı temenni ediyorum. Sağlık günler diler, anlayışınız için teşekkür ederim." diye konuştu.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Belediye tarafından düzenlenen etkinliklerin Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildiğini duyurudu.

Başkan Tarhan, Emekli Evi ve Aktif Yaş Alma evlerinin dezenfekte edilmek üzere geçici süreliğine hizmet veremeyeceğini tekrar açılma tarihinin ayrıcı duyurulacğaını belirtti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan; "Korku ve karamsarlığa kapılmadan uzmanları dikkatle dinleyerek virüsten korunmak için gereken tedbirleri almalıyız. Bu süreçte her zamankinden daha hassas davranmamızı temenni ediyorum. Sağlık günler diler, anlayışınız için teşekkür ederim." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.