Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan personele ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2020 - 12:40, Güncelleme: 26.03.2020 - 12:40 4267+ kez okundu.
 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan personele ziyaret

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan personele ziyaret MERSİN (AA) - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında görev alan Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tarhan, temizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiren personele teşekkür ederek onlara ikramda bulundu.Açıklamada görüşlerine yer verilen Tarhan, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçeyi temizlemek için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını aktardı.Muhabir : Gül Meltem TEMİZYayınlayan : İbrahim Erikan

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan personele ziyaret

MERSİN (AA) - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında görev alan Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tarhan, temizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiren personele teşekkür ederek onlara ikramda bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tarhan, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ilçeyi temizlemek için çalışmaları yoğunlaştırdıklarını aktardı.

Muhabir : Gül Meltem TEMİZ
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.