Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan Cezaevi'nde Kalanlara Özgürlük Dileği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2019 - 10:45, Güncelleme: 31.12.2019 - 10:45 2363+ kez okundu.
 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'dan Cezaevi'nde Kalanlara Özgürlük Dileği

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yeni yılda herkesin beklentilerinin gerçekleşmesini dilediğini ifade eden Başkan Tarhan, “El ele vererek geleceği birlikte güzelleştireceğiz. Bunun için kimseden umut beklemeye ihtiyacımız yok” dedi. Her yeni yılda tüm insanların bir takım beklentileri, umutları olduğunun altını çizen Başkan Tarhan,  “Ben herkesin yeni yılda beklediklerinin hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Sevginin ve dünya barışının egemen olmasını diliyorum. Hastaların kısa sürede şifa bulmasını diliyorum. Hasta yakınlarına sabır diliyorum. Cezaevinde kalanların bir an önce özgürlüklerine ve ailelerine kavuşmalarını diliyorum. Çocuklarımızın, insanlarımızın geleceklerinin daha iyi olmasını diliyorum. Bu olumsuzluklar gidecektir. Her şey yeni yılda çok daha güzel olacak. Daha doğrusu çok daha güzel olmak zorunda. El ele vererek geçeği güzelleştirecek olan bizleriz. Bunun için kimseden yardım beklemek durumunda değiliz” diye konuştu.   BAŞKAN TARHAN TÜM MERSİNLİLERİ DEMOKRASİ MEYDANINDA Kİ KUTLAMALARA DAVET ETTİ Mezitli Belediyesi’nin 4 gün 4 gece sürecek olan yeni yıl kutlama etkinliklerine tüm Mersinlileri davet eden Başkan Tarhan, hazırladıkları ikram ve sürprizlerle Mersinlilere bir yıl boyunca unutamayacakları bir gece yaşatacaklarını söyledi. Demokrasi Meydanında yeni yılı Çağdaş Anadolu ve Grup Kibrit Kutusu konserleri ile karşılayacaklarını, tüm yıl boyunca olduğu gibi yeni yılı karşılarken de vatandaşlarla birlikte olacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye çalışanlarımız, gönüllülerimiz ve paydaşlarımız, Mersinliler için unutulmaz bir yeni yıl kutlaması organize etti. Alana gelenler müziğin ve dansın her  türünü kutlamalarımızda bulabilecekler. Tüm halkımızı yeni yıla birlikte girmeye davet ediyorum” dedi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yeni yılda herkesin beklentilerinin gerçekleşmesini dilediğini ifade eden Başkan Tarhan, “El ele vererek geleceği birlikte güzelleştireceğiz. Bunun için kimseden umut beklemeye ihtiyacımız yok” dedi.

Her yeni yılda tüm insanların bir takım beklentileri, umutları olduğunun altını çizen Başkan Tarhan,  “Ben herkesin yeni yılda beklediklerinin hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum.

Sevginin ve dünya barışının egemen olmasını diliyorum. Hastaların kısa sürede şifa bulmasını diliyorum. Hasta yakınlarına sabır diliyorum.

Cezaevinde kalanların bir an önce özgürlüklerine ve ailelerine kavuşmalarını diliyorum. Çocuklarımızın, insanlarımızın geleceklerinin daha iyi olmasını diliyorum. Bu olumsuzluklar gidecektir.

Her şey yeni yılda çok daha güzel olacak. Daha doğrusu çok daha güzel olmak zorunda. El ele vererek geçeği güzelleştirecek olan bizleriz. Bunun için kimseden yardım beklemek durumunda değiliz” diye konuştu.
 
BAŞKAN TARHAN TÜM MERSİNLİLERİ DEMOKRASİ MEYDANINDA Kİ KUTLAMALARA DAVET ETTİ

Mezitli Belediyesi’nin 4 gün 4 gece sürecek olan yeni yıl kutlama etkinliklerine tüm Mersinlileri davet eden Başkan Tarhan, hazırladıkları ikram ve sürprizlerle Mersinlilere bir yıl boyunca unutamayacakları bir gece yaşatacaklarını söyledi.

Demokrasi Meydanında yeni yılı Çağdaş Anadolu ve Grup Kibrit Kutusu konserleri ile karşılayacaklarını, tüm yıl boyunca olduğu gibi yeni yılı karşılarken de vatandaşlarla birlikte olacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye çalışanlarımız, gönüllülerimiz ve paydaşlarımız, Mersinliler için unutulmaz bir yeni yıl kutlaması organize etti.

Alana gelenler müziğin ve dansın her  türünü kutlamalarımızda bulabilecekler. Tüm halkımızı yeni yıla birlikte girmeye davet ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.