Mersin'in Mut, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde salgın sonrası ilk cuma namazı kılındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2020 - 14:52, Güncelleme: 29.05.2020 - 14:52 3662+ kez okundu.
 

Mersin'in Mut, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde salgın sonrası ilk cuma namazı kılındı

Mersin'in Mut, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde salgın sonrası ilk cuma namazı kılındı MERSİN (AA) - Mersin'in Mut, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde vatandaşlar yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uzun bir aradan sonra cuma namazında saf tuttu.Mut ilçesinde vatandaşlar iki yıl önce tadilata alınarak bitirilen Lala Paşa Camisi'nde ve bahçesinde cuma namazı için saf tuttu.Namaz öncesi camiye gelen vatandaşlara maske dağıtıldı.Mut Kaymakamı Muammer Köken ve Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Mehmet Çavuş'un da katıldığı namazı İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk Kıldırdı.Tarsus ve Erdemli ilçelerinde vatandaşlar belirlenen cami ve alanlarda cuma namazını eda etti.Muhabir : Ahmet Güler,Ahmet Abdulhakim Sezer,Derviş ÇömezYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Mersin'in Mut, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde salgın sonrası ilk cuma namazı kılındı

MERSİN (AA) - Mersin'in Mut, Tarsus ve Erdemli ilçelerinde vatandaşlar yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uzun bir aradan sonra cuma namazında saf tuttu.

Mut ilçesinde vatandaşlar iki yıl önce tadilata alınarak bitirilen Lala Paşa Camisi'nde ve bahçesinde cuma namazı için saf tuttu.

Namaz öncesi camiye gelen vatandaşlara maske dağıtıldı.

Mut Kaymakamı Muammer Köken ve Adana Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Mehmet Çavuş'un da katıldığı namazı İlçe Müftüsü Mustafa Öztürk Kıldırdı.

Tarsus ve Erdemli ilçelerinde vatandaşlar belirlenen cami ve alanlarda cuma namazını eda etti.


Muhabir : Ahmet Güler,Ahmet Abdulhakim Sezer,Derviş Çömez
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.