Mersin'de nakliyeciler eylem yaptı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2020 - 18:42, Güncelleme: 03.01.2020 - 18:42 3718+ kez okundu.
 

Mersin'de nakliyeciler eylem yaptı

Mersin'de nakliyeciler eylem yaptı MERSİN (AA) - Mersin'in Mut ilçesinde nakliyeciler taşımacılık sistemindeki bazı uygulamaları protesto etmek amacıyla eylem yaptı.Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi önünde toplanan bir grup nakliyeci dijital takograf uygulamasını protesto etmek ve maliyetlerin yükseldiğini öne sürerek ilçede araçlarıyla konvoy düzenledi.İlçede bir süre araçlarıyla tur atan grup daha sonra yaptıkları basın açıklamasının ardından dağıldı.Muhabir : Ahmet GülerYayınlayan : Anıl Bağrık

Mersin'de nakliyeciler eylem yaptı

MERSİN (AA) - Mersin'in Mut ilçesinde nakliyeciler taşımacılık sistemindeki bazı uygulamaları protesto etmek amacıyla eylem yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Hal Kompleksi önünde toplanan bir grup nakliyeci dijital takograf uygulamasını protesto etmek ve maliyetlerin yükseldiğini öne sürerek ilçede araçlarıyla konvoy düzenledi.

İlçede bir süre araçlarıyla tur atan grup daha sonra yaptıkları basın açıklamasının ardından dağıldı.

Muhabir : Ahmet Güler
Yayınlayan : Anıl Bağrık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.