Mersin'de Koronavirüs Nedeniyle 1 Kişi Daha Yaşamını Yitirdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 23:16, Güncelleme: 19.08.2020 - 23:16 3727+ kez okundu.
 

Mersin'de Koronavirüs Nedeniyle 1 Kişi Daha Yaşamını Yitirdi

Dünya genelinde 22 Milyon 470 Bin 920 kişinin yakalandığı ve 787 Bin 676 insanın hayatını kaybettiği Koronavirüs nedeniyle Mersin'de 1 kişi daha yaşamını yitirdi. İddiaya göre, Mersin'in Tarsus İlçesi Devlet Hastanesi'nde Covid-19 nedeniyle tedavi gören 1 kişi öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi. Bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan mersinradikal.com ve tedavi gören 65 yaşındaki A.Ç. Tarsus Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. A.Ç. cenazesi işlemlerin ardından toprağa verildi.
Dünya genelinde 22 Milyon 470 Bin 920 kişinin yakalandığı ve 787 Bin 676 insanın hayatını kaybettiği Koronavirüs nedeniyle Mersin'de 1 kişi daha yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, Mersin'in Tarsus İlçesi Devlet Hastanesi'nde Covid-19 nedeniyle tedavi gören 1 kişi öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi.

Bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan mersinradikal.com ve tedavi gören 65 yaşındaki A.Ç. Tarsus Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

A.Ç. cenazesi işlemlerin ardından toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.