Mersin'de Koronavirüs Nedeniyle 1 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 09:40, Güncelleme: 19.08.2020 - 09:40 4573+ kez okundu.
 

Mersin'de Koronavirüs Nedeniyle 1 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Mersin Tarsus'ta 1 kişi daha yaşamını yitirdi. İddiaya göre, Mersin'in Tarsus İlçesi Devlet Hastanesi'nde Covid-19 nedeniyle tedavi gören 1 kişi sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan mersinradikal.com ve tedavi gören 78 yaşındaki M.Ö. Tarsus Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. M.Ö.'nün cenazesinin işlemlerin ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Mersin Tarsus'ta 1 kişi daha yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, Mersin'in Tarsus İlçesi Devlet Hastanesi'nde Covid-19 nedeniyle tedavi gören 1 kişi sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir süre önce Covid-19 testi pozitif çıkan mersinradikal.com ve tedavi gören 78 yaşındaki M.Ö. Tarsus Devlet Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

M.Ö.'nün cenazesinin işlemlerin ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.