Mersin'de Koronavirüs Nedeniyle 1 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 10:52, Güncelleme: 17.08.2020 - 10:52 3285+ kez okundu.
 

Mersin'de Koronavirüs Nedeniyle 1 Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 1 kişi daha yaşamını yitirdi. İddiaya göre, Tarsus Devlet Hastanesi'nde Covid-19 nedeniyle tedavi gören 1 kişi sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.  Bir süredir mersinradikal.com koronavirüs nedeniyle tedavi gören 62 yaşındaki H.D. Tarsus Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. H.D.'nin cenazesinin işlemlerin ardından toprağa verileceği kaydedildi.
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 1 kişi daha yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, Tarsus Devlet Hastanesi'nde Covid-19 nedeniyle tedavi gören 1 kişi sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. 

Bir süredir mersinradikal.com koronavirüs nedeniyle tedavi gören 62 yaşındaki H.D. Tarsus Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

H.D.'nin cenazesinin işlemlerin ardından toprağa verileceği kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.