Kulüplerden spor spikeri Emre Gönlüşen için başsağlığı mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2020 - 19:46, Güncelleme: 09.08.2020 - 19:46 4069+ kez okundu.
 

Kulüplerden spor spikeri Emre Gönlüşen için başsağlığı mesajı

Kulüplerden spor spikeri Emre Gönlüşen için başsağlığı mesajı HATAY (AA) - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor ve TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile Adanaspor spor spikeri Emre Gönlüşen'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.Hatayspor Twitter hesabında paylaşılan mesajda, ''Bir süredir kanser tedavisi gören, spor haberciliğinin sevilen ismi, Emre Gönlüşen'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Emre Gönlüşen'e yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.'' denildi.Adana Demirspor'un Twitter paylaşımında ise, "Uzun süredir kanserle mücadele eden hemşehrimiz Emre Gönlüşen'i maalesef kaybettik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Adanaspor camiasına ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül de paylaşımında, şunları kaydetti:"Kariyerine Adana'nın yerel televizyonunda başladıktan sonra mesleğinde ulusal ve uluslararası başarılara imza atan memleketi Adana'dan İstanbul'a uzanan başarı hikayesinde her zaman Adanalı ve Adanasporlu kimliğini dile getirip bununla da övünç duyan spor aşığı kardeşimiz Emre Gönlüşen'i kaybettiğimizi derin bir üzüntü içerisinde öğrendim. Başta kıymetli ailesine Türk spor camiasına ve Türkiye'ye bağsağlığı diliyorum."Muhabir : Cem Genco,Fikret KavğalıYayınlayan : İsmihan Özgüven

Kulüplerden spor spikeri Emre Gönlüşen için başsağlığı mesajı

HATAY (AA) - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor ve TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile Adanaspor spor spikeri Emre Gönlüşen'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Hatayspor Twitter hesabında paylaşılan mesajda, ''Bir süredir kanser tedavisi gören, spor haberciliğinin sevilen ismi, Emre Gönlüşen'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Emre Gönlüşen'e yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.'' denildi.

Adana Demirspor'un Twitter paylaşımında ise, "Uzun süredir kanserle mücadele eden hemşehrimiz Emre Gönlüşen'i maalesef kaybettik. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Adanaspor camiasına ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül de paylaşımında, şunları kaydetti:

"Kariyerine Adana'nın yerel televizyonunda başladıktan sonra mesleğinde ulusal ve uluslararası başarılara imza atan memleketi Adana'dan İstanbul'a uzanan başarı hikayesinde her zaman Adanalı ve Adanasporlu kimliğini dile getirip bununla da övünç duyan spor aşığı kardeşimiz Emre Gönlüşen'i kaybettiğimizi derin bir üzüntü içerisinde öğrendim. Başta kıymetli ailesine Türk spor camiasına ve Türkiye'ye bağsağlığı diliyorum."

Muhabir : Cem Genco,Fikret Kavğalı
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.