Kovid-19 tedavisi gören Başkan Böcek'in sağlık durumu iyiye gidiyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 15:22, Güncelleme: 08.09.2020 - 15:22 3937+ kez okundu.
 

Kovid-19 tedavisi gören Başkan Böcek'in sağlık durumu iyiye gidiyor

Kovid-19 tedavisi gören Başkan Böcek'in sağlık durumu iyiye gidiyor - Op. Dr. Özgün Güngör: - "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in bugün itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır"ANTALYA (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve bir süredir hastanede tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Böcek'in tedavi gördüğü hastanenin direktörü Op. Dr. Özgün Güngör, yaptığı açıklamada, Belediye Başkanının tedavisine yoğun bakımda devam edildiğini belirtti. Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiğini kaydeden Güngör, şu bilgileri verdi: "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in bugün itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Kovid-19 sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve öğretim üyeleri her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır."Belediye Başkanı Böcek sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla, Kovid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş ve herkese maske, hijyen ile sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulunmuştu. Muhabir : Ayşe YıldızYayınlayan : Şükran Yücel

Kovid-19 tedavisi gören Başkan Böcek'in sağlık durumu iyiye gidiyor

- Op. Dr. Özgün Güngör: - "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in bugün itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır"

ANTALYA (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve bir süredir hastanede tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Böcek'in tedavi gördüğü hastanenin direktörü Op. Dr. Özgün Güngör, yaptığı açıklamada, Belediye Başkanının tedavisine yoğun bakımda devam edildiğini belirtti.

Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiğini kaydeden Güngör, şu bilgileri verdi:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in bugün itibarıyla kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptanmıştır. Kovid-19 sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat nedeniyle yoğun bakım koşullarında takip ve tedavileri devam etmektedir. Bu sürecin her aşamasında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve öğretim üyeleri her türlü tıbbi ve sosyal desteği sunmuşlardır."

Belediye Başkanı Böcek sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla, Kovid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş ve herkese maske, hijyen ile sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulunmuştu.

Muhabir : Ayşe Yıldız
Yayınlayan : Şükran Yücel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.