Kaymakam Otcu, okulların demokrasi ve insan hakları kulüpleriyle toplandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2020 - 11:36, Güncelleme: 05.02.2020 - 11:36 3793+ kez okundu.
 

Kaymakam Otcu, okulların demokrasi ve insan hakları kulüpleriyle toplandı

Kaymakam Otcu, okulların demokrasi ve insan hakları kulüpleriyle toplandı MERSİN (AA) - Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri, ilçede okulların demokrasi ve insan hakları kulübü öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Kaymakam Otcu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda insan hakları bilincinin geliştirilmesi için yapılabilmesi mümkün olan tüm çalışmaları hayata geçirebilmek için çaba harcayacaklarını belirtti.Aldıkları karar uyarınca her ay düzenlenen İnsan Hakları Kurulu toplantısına okulların demokrasi ve insan hakları kulübünde bulunan öğrenci ve öğretmenleri davet ettiklerini belirten Otcu, kurulda alınan kararların, insan hakları ihlalleriyle ilgili olarak gelen şikayetlerin titizlikle değerlendirerek ilgili yerlere iletildiğini ve takip edildiğini kaydetti.Otcu, vatandaşlardan gelen istek ve temennilerinin ilgili birimlere iletilmesinin yanı sıra kaymakamlık olarak da üzerilerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirebilmek için gayret sarf ettiklerini belirtti.Muhabir : Selahattin ÖzbozkurtYayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Kaymakam Otcu, okulların demokrasi ve insan hakları kulüpleriyle toplandı

MERSİN (AA) - Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri, ilçede okulların demokrasi ve insan hakları kulübü öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Otcu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda insan hakları bilincinin geliştirilmesi için yapılabilmesi mümkün olan tüm çalışmaları hayata geçirebilmek için çaba harcayacaklarını belirtti.

Aldıkları karar uyarınca her ay düzenlenen İnsan Hakları Kurulu toplantısına okulların demokrasi ve insan hakları kulübünde bulunan öğrenci ve öğretmenleri davet ettiklerini belirten Otcu, kurulda alınan kararların, insan hakları ihlalleriyle ilgili olarak gelen şikayetlerin titizlikle değerlendirerek ilgili yerlere iletildiğini ve takip edildiğini kaydetti.

Otcu, vatandaşlardan gelen istek ve temennilerinin ilgili birimlere iletilmesinin yanı sıra kaymakamlık olarak da üzerilerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirebilmek için gayret sarf ettiklerini belirtti.

Muhabir : Selahattin Özbozkurt
Yayınlayan : Mehmet Kemal Firik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.