Karantina nedeniyle dışarı çıkamayan çocuğa polislerden sürpriz doğum günü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 15:30, Güncelleme: 11.08.2020 - 15:30 3946+ kez okundu.
 

Karantina nedeniyle dışarı çıkamayan çocuğa polislerden sürpriz doğum günü

Karantina nedeniyle dışarı çıkamayan çocuğa polislerden sürpriz doğum günü OSMANİYE - (AA) - Osmaniye'de bir yakınının Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evde karantina altında olan 13 yaşındaki çocuğa polis ekipleri sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.Düziçi ilçesi Kurtbeyoğlu Mahallesi'nde oturan 13 yaşındaki Selman Emek'in bir yakınının koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Emek ailesi karantina altına alındı.Evden çıkması yasak olan Selman, 155'i arayarak yakında doğum günü olduğunu ve çok sevdiği polislerin de doğum günü kutlamasına katılmalarını istedi.Bunun üzerine ekipler, aldıkları doğum günü pastasıyla Selman'ın evine giderek sürpriz yaptı.Kapıda polisleri görünce şaşıran Selman, kendisini yalnız bırakmayan polislere teşekkür etti.Muhabir : Ersin ŞimşekYayınlayan : İsmihan Özgüven

Karantina nedeniyle dışarı çıkamayan çocuğa polislerden sürpriz doğum günü

OSMANİYE - (AA) - Osmaniye'de bir yakınının Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evde karantina altında olan 13 yaşındaki çocuğa polis ekipleri sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Düziçi ilçesi Kurtbeyoğlu Mahallesi'nde oturan 13 yaşındaki Selman Emek'in bir yakınının koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Emek ailesi karantina altına alındı.

Evden çıkması yasak olan Selman, 155'i arayarak yakında doğum günü olduğunu ve çok sevdiği polislerin de doğum günü kutlamasına katılmalarını istedi.

Bunun üzerine ekipler, aldıkları doğum günü pastasıyla Selman'ın evine giderek sürpriz yaptı.

Kapıda polisleri görünce şaşıran Selman, kendisini yalnız bırakmayan polislere teşekkür etti.

Muhabir : Ersin Şimşek
Yayınlayan : İsmihan Özgüven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.