Kahramanmaraş'ta otomobilin çaptığı hayvanlar telef oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 21:34, Güncelleme: 26.08.2020 - 21:34 3783+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta otomobilin çaptığı hayvanlar telef oldu

Kahramanmaraş'ta otomobilin çaptığı hayvanlar telef oldu KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde otomobilin sürüye çarpması sonucu iki küçükbaş havyan telef oldu. Genç Osman Mahallesi'nde yolun karşısına geçirilmeye çalışılan sürüye, plakası ve sürücüsü belirlemeyen otomobil çarptı.Çarpmanın ardından bir koyun ve keçi telef olurken, yaralanan 2 koyun da kesimhaneye gönderildi. Sürü sahibi Vedat Ekiz, AA muhabirine yaptığı açıkalamada, sürüsünü geçirmeye çalıştığı yolda, her zaman böyle olaylarla karşılaştıklarını ifade ederek, söz konusu yola ışıklandırma yapılmasını istedi.Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.Muhabir : Fırat ÖzdemirYayınlayan : Tevfik Işık

Kahramanmaraş'ta otomobilin çaptığı hayvanlar telef oldu

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde otomobilin sürüye çarpması sonucu iki küçükbaş havyan telef oldu.

Genç Osman Mahallesi'nde yolun karşısına geçirilmeye çalışılan sürüye, plakası ve sürücüsü belirlemeyen otomobil çarptı.

Çarpmanın ardından bir koyun ve keçi telef olurken, yaralanan 2 koyun da kesimhaneye gönderildi.

Sürü sahibi Vedat Ekiz, AA muhabirine yaptığı açıkalamada, sürüsünü geçirmeye çalıştığı yolda, her zaman böyle olaylarla karşılaştıklarını ifade ederek, söz konusu yola ışıklandırma yapılmasını istedi.

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.


Muhabir : Fırat Özdemir
Yayınlayan : Tevfik Işık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.