Kahramanmaraş'ta bir mahalledeki karantina sona erdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2020 - 15:18, Güncelleme: 17.06.2020 - 15:18 2545+ kez okundu.
 

Kahramanmaraş'ta bir mahalledeki karantina sona erdi

Kahramanmaraş'ta bir mahalledeki karantina sona erdi KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bir mahallede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina sona erdi.İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından, Kovid-19 pozitif vakalarının görülmesi ve temaslı kişilerin bulunması nedeniyle 2 Haziran'da karantinaya alınmasına karar verilen ilçeye bağlı Yiğitler Mahallesi'nde başlatılan karantinanın süresi tamamlandı.Mahalledeki karantina, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararıyla sonlandırıldı.Öte yandan mahalledeki 7 evde ise karantinanın sürdüğü belirtildi.Muhabir : İsmail Hakkı DemirYayınlayan : Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Kahramanmaraş'ta bir mahalledeki karantina sona erdi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bir mahallede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina sona erdi.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından, Kovid-19 pozitif vakalarının görülmesi ve temaslı kişilerin bulunması nedeniyle 2 Haziran'da karantinaya alınmasına karar verilen ilçeye bağlı Yiğitler Mahallesi'nde başlatılan karantinanın süresi tamamlandı.

Mahalledeki karantina, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun kararıyla sonlandırıldı.

Öte yandan mahalledeki 7 evde ise karantinanın sürdüğü belirtildi.

Muhabir : İsmail Hakkı Demir
Yayınlayan : Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.