Kadirli'de 2 köprünün temeli törenle atıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2020 - 19:52, Güncelleme: 04.09.2020 - 19:52 3805+ kez okundu.
 

Kadirli'de 2 köprünün temeli törenle atıldı

Kadirli'de 2 köprünün temeli törenle atıldı OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde, belediye tarafından yaptırılacak ve ilçenin iki yakasını birleştirecek 2 köprünün temeli düzenlenen törenle atıldı.Törende konuşan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli'nin trafiğini rahatlatacak olan iki köprünün temelini attıklarını belirterek, köprülerin en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını dile getirdi.Konuşmaların ardından Cemalpaşa ile Savrun mahallelerini ayıran Savrun Çayı üzerine yapılacak olan köprülerin temeli katılımcıların butona basmasıyla atıldı. Törene Vali Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile davetliler katıldı.Muhabir : Menderes ÖzatYayınlayan : Erdem Gültekin

Kadirli'de 2 köprünün temeli törenle atıldı

OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesinde, belediye tarafından yaptırılacak ve ilçenin iki yakasını birleştirecek 2 köprünün temeli düzenlenen törenle atıldı.

Törende konuşan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli'nin trafiğini rahatlatacak olan iki köprünün temelini attıklarını belirterek, köprülerin en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Cemalpaşa ile Savrun mahallelerini ayıran Savrun Çayı üzerine yapılacak olan köprülerin temeli katılımcıların butona basmasıyla atıldı.

Törene Vali Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile davetliler katıldı.


Muhabir : Menderes Özat
Yayınlayan : Erdem Gültekin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.