Jandarmadan bayram öncesi drone ile trafik denetimi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 11:00, Güncelleme: 29.07.2020 - 11:00 3448+ kez okundu.
 

Jandarmadan bayram öncesi drone ile trafik denetimi

Jandarmadan bayram öncesi drone ile trafik denetimi HATAY (AA) - Hatay'da jandarma ekiplerince, Kurban Bayramı öncesinde drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi. Altınözü Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ve asayiş timleri, Enek Kavşağı'nda Kurban Bayramı öncesinde drone'lu trafik denetimi yaptı.Plaka Tespit Sistemi'nin (PTS) de kullanıldığı uygulamada, ekipler durdurdukları araçların sürücülerine trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.Ekipler ayrıca sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.Öte yandan, bayram boyunca denetimlerin sıkı şekilde süreceği belirtildi.Muhabir : Lale Köklü KaragözYayınlayan : Murat Aslan

Jandarmadan bayram öncesi drone ile trafik denetimi

HATAY (AA) - Hatay'da jandarma ekiplerince, Kurban Bayramı öncesinde drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi.

Altınözü Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ve asayiş timleri, Enek Kavşağı'nda Kurban Bayramı öncesinde drone'lu trafik denetimi yaptı.

Plaka Tespit Sistemi'nin (PTS) de kullanıldığı uygulamada, ekipler durdurdukları araçların sürücülerine trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ekipler ayrıca sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

Öte yandan, bayram boyunca denetimlerin sıkı şekilde süreceği belirtildi.

Muhabir : Lale Köklü Karagöz
Yayınlayan : Murat Aslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.