Isparta'da 2 cadde ve 3 sokak karantinaya alındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2020 - 15:16, Güncelleme: 03.07.2020 - 15:16 3367+ kez okundu.
 

Isparta'da 2 cadde ve 3 sokak karantinaya alındı

Isparta'da 2 cadde ve 3 sokak karantinaya alındı ISPARTA (AA) - Isparta'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 cadde ve 3 sokak karantinaya alındı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte 12 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulunun dün olağanüstü toplandığı belirtildi. Bu kişilerle temaslı sayısının fazla olduğunun tespit edildiği anlatılan açıklamada, 2 cadde ve 3 sokağın karantinaya alındığı kaydedildi.Açıklamada, 14 gün süreyle giriş çıkışların izne bağlı olması kaydıyla karantina kararının alındığı bildirildi. Muhabir : Yalçın ÇelenYayınlayan : Ahmet Kayır

Isparta'da 2 cadde ve 3 sokak karantinaya alındı

ISPARTA (AA) - Isparta'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 cadde ve 3 sokak karantinaya alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte 12 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulunun dün olağanüstü toplandığı belirtildi.

Bu kişilerle temaslı sayısının fazla olduğunun tespit edildiği anlatılan açıklamada, 2 cadde ve 3 sokağın karantinaya alındığı kaydedildi.

Açıklamada, 14 gün süreyle giriş çıkışların izne bağlı olması kaydıyla karantina kararının alındığı bildirildi.


Muhabir : Yalçın Çelen
Yayınlayan : Ahmet Kayır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.