Hatay'daki orman yangını ile ilgili ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2020 - 10:00, Güncelleme: 10.09.2020 - 10:00 4432+ kez okundu.
 

Hatay'daki orman yangını ile ilgili ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı

Hatay'daki orman yangını ile ilgili ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı HATAY (AA) - Hatay'ın Samandağ ilçesinde başlayan ve 5 gün süren orman yangınıyla ilgili ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı. Alınan bilgiye göre, Samandağ Jandarma Komutanlığı ekipleri, Samandağ'da başlayan ve Antakya ilçesi kırsalına sıçrayan yangına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında şüphe üzerine bir kişiyi gözaltına aldı.Kimliği henüz açıklanmayan şüpheli savcılıkça alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Samandağ ilçesinde 6 gün önce başlayan yangın Antakya ilçesi kırsalında sıçramış, alevler dün sabah saatlerinde kontrol altına alınmıştı.Muhabir : Erdal TürkoğluYayınlayan : Emine Konuk

Hatay'daki orman yangını ile ilgili ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı

HATAY (AA) - Hatay'ın Samandağ ilçesinde başlayan ve 5 gün süren orman yangınıyla ilgili ifadesi alınan şüpheli serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Samandağ Jandarma Komutanlığı ekipleri, Samandağ'da başlayan ve Antakya ilçesi kırsalına sıçrayan yangına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında şüphe üzerine bir kişiyi gözaltına aldı.

Kimliği henüz açıklanmayan şüpheli savcılıkça alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Samandağ ilçesinde 6 gün önce başlayan yangın Antakya ilçesi kırsalında sıçramış, alevler dün sabah saatlerinde kontrol altına alınmıştı.

Muhabir : Erdal Türkoğlu
Yayınlayan : Emine Konuk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.