Hatay'da toplu taşıma araçları ve iş yerleri denetlendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2020 - 13:38, Güncelleme: 08.06.2020 - 13:38 2693+ kez okundu.
 

Hatay'da toplu taşıma araçları ve iş yerleri denetlendi

Hatay'da toplu taşıma araçları ve iş yerleri denetlendi HATAY (AA) - Hatay'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında otobüs, taksi ve lokantalarda denetim yapıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta trafik ekipleri, şehrin belirli bölgelerinde yol kontrolü yaparak, toplu taşıma araçları ve taksilerde maske ve sosyal mesafeyi denetledi.Ekipler ayrıca, lokanta ve bazı iş yerlerinde de Kovid-19 tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol etti.Muhabir : Erdal TürkoğluYayınlayan : İbrahim Erikan

Hatay'da toplu taşıma araçları ve iş yerleri denetlendi

HATAY (AA) - Hatay'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında otobüs, taksi ve lokantalarda denetim yapıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta trafik ekipleri, şehrin belirli bölgelerinde yol kontrolü yaparak, toplu taşıma araçları ve taksilerde maske ve sosyal mesafeyi denetledi.

Ekipler ayrıca, lokanta ve bazı iş yerlerinde de Kovid-19 tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Muhabir : Erdal Türkoğlu
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.