Hatay'da silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi yakalandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 19:52, Güncelleme: 29.08.2020 - 19:52 3401+ kez okundu.
 

Hatay'da silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi yakalandı

Hatay'da silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi yakalandı HATAY (AA) - Hatay'ın Antakya ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ekipleri, yasadışı silah ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı.Anayazı Mahallesi'nde belirlenen adreslere operasyon düzenleyen polis, 7 kişiyi yakaladı.İkametlerde yapılan aramada 2'si otomatik 4 tabanca, otomatik tüfek ile bunlara ait şarjör ve çok sayıda mermi bulundu.Zanlılar malzemelerle emniyete götürüldü.Bu arada gözaltına alınanlardan birinin 5 ayrı "kasten adam öldürme" suçundan hükümlü cezaevi firarisi olduğu belirlendi.Muhabir : Burak MilliYayınlayan : Zübeyde Balcı

Hatay'da silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi yakalandı

HATAY (AA) - Hatay'ın Antakya ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ekipleri, yasadışı silah ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Anayazı Mahallesi'nde belirlenen adreslere operasyon düzenleyen polis, 7 kişiyi yakaladı.

İkametlerde yapılan aramada 2'si otomatik 4 tabanca, otomatik tüfek ile bunlara ait şarjör ve çok sayıda mermi bulundu.

Zanlılar malzemelerle emniyete götürüldü.

Bu arada gözaltına alınanlardan birinin 5 ayrı "kasten adam öldürme" suçundan hükümlü cezaevi firarisi olduğu belirlendi.


Muhabir : Burak Milli
Yayınlayan : Zübeyde Balcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.