Hatay'da nakliyecilerden "dijital takograf" protestosu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2020 - 15:46, Güncelleme: 06.01.2020 - 15:46 2816+ kez okundu.
 

Hatay'da nakliyecilerden "dijital takograf" protestosu

Hatay'da nakliyecilerden "dijital takograf" protestosu HATAY (AA) - Hatay'da bir grup nakliyeci, dijital takograf uygulamasını protesto etti.İskenderun-Antakya kara yolunda bir araya gelen kamyon ve tır sürücüleri, taşımacılık sistemindeki dijital takograf uygulamasına tepki göstermek için yolun bir bölümünü trafiğe kapattı.Yolu tamamen trafiğe kapatmak isteyen gruba jandarma ekipleri izin vermedi.Sürücülerle bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürücülerin yeni sistemle ilgili sıkıntılarının olduğunu söyledi.Bu konuyu TBMM gündeminde de dile getireceklerini ifade eden Güzelmansur, bu eylemlerin son bulması için çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.Sürücüler protestolarının ardından araçlarını yoldan çekti.Muhabir : Hüseyin YıldızYayınlayan : İbrahim Erikan

Hatay'da nakliyecilerden "dijital takograf" protestosu

HATAY (AA) - Hatay'da bir grup nakliyeci, dijital takograf uygulamasını protesto etti.

İskenderun-Antakya kara yolunda bir araya gelen kamyon ve tır sürücüleri, taşımacılık sistemindeki dijital takograf uygulamasına tepki göstermek için yolun bir bölümünü trafiğe kapattı.

Yolu tamamen trafiğe kapatmak isteyen gruba jandarma ekipleri izin vermedi.

Sürücülerle bir araya gelen CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürücülerin yeni sistemle ilgili sıkıntılarının olduğunu söyledi.

Bu konuyu TBMM gündeminde de dile getireceklerini ifade eden Güzelmansur, bu eylemlerin son bulması için çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Sürücüler protestolarının ardından araçlarını yoldan çekti.

Muhabir : Hüseyin Yıldız
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.