Hatay'da emniyet ve jandarmadan drone ile trafik denetimi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 12:56, Güncelleme: 30.07.2020 - 12:56 4495+ kez okundu.
 

Hatay'da emniyet ve jandarmadan drone ile trafik denetimi

Hatay'da emniyet ve jandarmadan drone ile trafik denetimi HATAY (AA) - Hatay'da Kurban Bayramı öncesi emniyet ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla drone destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.Hatay Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekipleri, Antakya-İskenderun kara yolunda Kurban Bayramı öncesinde trafik denetimi yaptı.İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği'nin drone ile destek verdiği denetimde, araçlar tek tek durdurularak trafik kurallarına uyulması konusunda sürücülere uyarıda bulunuldu, bilgilendirici broşürler dağıtıldı.Denetimlerin bayram boyunca süreceği bildirildi.Muhabir : Lale Köklü KaragözYayınlayan : Duygu Özkümüş Can

Hatay'da emniyet ve jandarmadan drone ile trafik denetimi

HATAY (AA) - Hatay'da Kurban Bayramı öncesi emniyet ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla drone destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekipleri, Antakya-İskenderun kara yolunda Kurban Bayramı öncesinde trafik denetimi yaptı.

İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro Amirliği'nin drone ile destek verdiği denetimde, araçlar tek tek durdurularak trafik kurallarına uyulması konusunda sürücülere uyarıda bulunuldu, bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Denetimlerin bayram boyunca süreceği bildirildi.


Muhabir : Lale Köklü Karagöz
Yayınlayan : Duygu Özkümüş Can

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.