Gebze'de öğrencilere çorba ikramı

Eğitim 11.01.2023 - 13:00, Güncelleme: 11.01.2023 - 13:00 27473+ kez okundu.
 

Gebze'de öğrencilere çorba ikramı

Final sınavlarına hazırlanan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine, Gebze Belediyesi tarafından sınav dönemi boyunca sıcak çorba ikramında bulunulacak.KOCAELİ (İGFA) - Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den üniversiteli öğrencilere çorba ikramı. Final sınavlarına hazırlanan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine, Gebze Belediyesi tarafından sınav dönemi boyunca sıcak çorba ikramında bulunulacak. Sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ilk çorba ikramını birlikte yaptı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin de katıldığı ziyarette; çorba ikramında bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tüm öğrencilere sınavlarında başarılar ve zihin açıklığı diledi. GTÜ’lü öğrenciler de Başkan Büyükgöz’e ikramlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Final sınavlarına hazırlanan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine, Gebze Belediyesi tarafından sınav dönemi boyunca sıcak çorba ikramında bulunulacak.

KOCAELİ (İGFA) - Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den üniversiteli öğrencilere çorba ikramı. Final sınavlarına hazırlanan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine, Gebze Belediyesi tarafından sınav dönemi boyunca sıcak çorba ikramında bulunulacak.

Sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ilk çorba ikramını birlikte yaptı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin de katıldığı ziyarette; çorba ikramında bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tüm öğrencilere sınavlarında başarılar ve zihin açıklığı diledi. GTÜ’lü öğrenciler de Başkan Büyükgöz’e ikramlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.