Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 14:48, Güncelleme: 23.05.2020 - 14:48 3862+ kez okundu.
 

Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı ADANA (AA) - Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, rüzgarın bu gece saatleri ve yarın, Mersin'in batı ve kuzey kesimleri (Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke ve Çamlıyayla), Adana'nın yüksek kesimleri (Aladağ, Kozan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli) ile Kahramanmaraş'ın kuzeyinde (Göksun, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak) kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.Açıklamada, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Muhabir : İsmihan ÖzgüvenYayınlayan : İlknur Yurdakul

Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

ADANA (AA) - Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, rüzgarın bu gece saatleri ve yarın, Mersin'in batı ve kuzey kesimleri (Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke ve Çamlıyayla), Adana'nın yüksek kesimleri (Aladağ, Kozan, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli) ile Kahramanmaraş'ın kuzeyinde (Göksun, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak) kuvvetli, zaman zaman fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Muhabir : İsmihan Özgüven
Yayınlayan : İlknur Yurdakul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.