Doğu Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2020 - 22:16, Güncelleme: 27.03.2020 - 22:16 4001+ kez okundu.
 

Doğu Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Doğu Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı ANKARA (AA) - Adana, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde hafta sonu çok kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, hafta sonu Adana'nın kuzey ve doğu ilçeleri ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak ile gök gürültülü sağanak öngörülüyor.Meydana gelebilecek sel ve su baskınları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.Muhabir : Enes DuranYayınlayan : Tevfik Işık

Doğu Akdeniz için kuvvetli yağış uyarısı

ANKARA (AA) - Adana, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde hafta sonu çok kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, hafta sonu Adana'nın kuzey ve doğu ilçeleri ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak ile gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Meydana gelebilecek sel ve su baskınları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Muhabir : Enes Duran
Yayınlayan : Tevfik Işık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.