Bursa Osmangazi'de minik satranççılar şampiyonluk için yarıştı

11.05.2023 - 12:21, Güncelleme: 11.05.2023 - 12:21 2079+ kez okundu.
 

Bursa Osmangazi'de minik satranççılar şampiyonluk için yarıştı

Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği satranç turnuvasında yüzlerce okul takımı şampiyonluk için yarıştı.BURSA (İGFA) - Spora ve sporcuya her zaman destek veren Osmangazi Belediyesi, düzenlediği turnuvalarla gençleri spora yönlendirmeye devam ediyor. Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Spor İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği ilkokullar arası satranç turnuvasına Bursa’dan 127 ilkokul takımı katıldı. Okul takımları dereceye girmek için kıran kırana yarıştı. 2022-2023 öğretim yılı Bursa okullar arası mahalli Bursa minikler satranç turnuvası Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlendi. Dereceye giren takımlar, ödüllerini Osmangazi Belediye Başkan YardımcısıBeytullah Seferler ve Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tamer Balaban’ın elinden aldı.

Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği satranç turnuvasında yüzlerce okul takımı şampiyonluk için yarıştı.

BURSA (İGFA) - Spora ve sporcuya her zaman destek veren Osmangazi Belediyesi, düzenlediği turnuvalarla gençleri spora yönlendirmeye devam ediyor. Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Spor İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği ilkokullar arası satranç turnuvasına Bursa’dan 127 ilkokul takımı katıldı.

Okul takımları dereceye girmek için kıran kırana yarıştı.

2022-2023 öğretim yılı Bursa okullar arası mahalli Bursa minikler satranç turnuvası Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde düzenlendi. Dereceye giren takımlar, ödüllerini Osmangazi Belediye Başkan YardımcısıBeytullah Seferler ve Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tamer Balaban’ın elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.