Burdur'da seminere katılan 21 öğretmen ve 2 personel ev karantinasına alındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2020 - 00:06, Güncelleme: 27.08.2020 - 00:06 4134+ kez okundu.
 

Burdur'da seminere katılan 21 öğretmen ve 2 personel ev karantinasına alındı

Burdur'da seminere katılan 21 öğretmen ve 2 personel ev karantinasına alındı BURDUR (AA) - Burdur'un Gölhisar ilçesinde bir ilkokulda düzenlenen seminere katılan 21 öğretmen ve 2 Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ev karantinasına alındı.İlçede bir ilkokulda düzenlenen seminere katılan öğretmen G.K. seminerden bir gün sonra rahatsızlanması üzerine hastaneye başvurdu.Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan öğretmen hastanedeki tedavisinin ardından evinde gözlem altına alındı.Bunun üzerine filyasyon ekipleri öğretmenin seminerde temasta bulunduğu 20 öğretmenin ve 2 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin de ev karantinasına alınmasına karar verdi. Muhabir : İbrahim ErbayYayınlayan : Tevfik Işık

Burdur'da seminere katılan 21 öğretmen ve 2 personel ev karantinasına alındı

BURDUR (AA) - Burdur'un Gölhisar ilçesinde bir ilkokulda düzenlenen seminere katılan 21 öğretmen ve 2 Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ev karantinasına alındı.

İlçede bir ilkokulda düzenlenen seminere katılan öğretmen G.K. seminerden bir gün sonra rahatsızlanması üzerine hastaneye başvurdu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan öğretmen hastanedeki tedavisinin ardından evinde gözlem altına alındı.

Bunun üzerine filyasyon ekipleri öğretmenin seminerde temasta bulunduğu 20 öğretmenin ve 2 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin de ev karantinasına alınmasına karar verdi.


Muhabir : İbrahim Erbay
Yayınlayan : Tevfik Işık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.