Burdur'da bir köy Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 16:24, Güncelleme: 29.08.2020 - 16:24 3284+ kez okundu.
 

Burdur'da bir köy Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı

Burdur'da bir köy Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı BURDUR (AA) - Burdur'un Yeşilova ilçesinde bir köyün, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı bildirildi.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun, Çuvallı köyünde Kovid-19 testi pozitif çıkanların ve temaslıların sayısının artması nedeniyle köyde karantina tedbirinin uygulanmasına karar verdiği belirtildi.Köye giriş ve çıkışların sınırlandırıldığı ifade edildi.Muhabir : Bilal AltıokYayınlayan : Evren Aydoğan

Burdur'da bir köy Kovid-19 tedbirleri kapsamında karantinaya alındı

BURDUR (AA) - Burdur'un Yeşilova ilçesinde bir köyün, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındığı bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun, Çuvallı köyünde Kovid-19 testi pozitif çıkanların ve temaslıların sayısının artması nedeniyle köyde karantina tedbirinin uygulanmasına karar verdiği belirtildi.

Köye giriş ve çıkışların sınırlandırıldığı ifade edildi.

Muhabir : Bilal Altıok
Yayınlayan : Evren Aydoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.