Antalyaspor'da 5 çalışanın Kovid-19 testi pozitif çıktı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 12:16, Güncelleme: 03.09.2020 - 12:16 3645+ kez okundu.
 

Antalyaspor'da 5 çalışanın Kovid-19 testi pozitif çıktı

Antalyaspor'da 5 çalışanın Kovid-19 testi pozitif çıktı ANTALYA (AA) - Fraport TAV Antalyaspor'da, 5 çalışanın Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Altyapı ve amatör branşlarımızın kullanımında olan Hasan Subaşı Tesislerimizde yapılan testlerde 5 çalışanımızın Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır." denildi.Çalışanların karantinaya alınarak tedavilerine başlanıldığının kaydedildiği açıklamada, tesislerde de gerekli tüm önlemlerin alındığı vurgulandı. Muhabir : Hatice Özdemir TosunYayınlayan : Murat Keleş

Antalyaspor'da 5 çalışanın Kovid-19 testi pozitif çıktı

ANTALYA (AA) - Fraport TAV Antalyaspor'da, 5 çalışanın Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi.

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Altyapı ve amatör branşlarımızın kullanımında olan Hasan Subaşı Tesislerimizde yapılan testlerde 5 çalışanımızın Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır." denildi.

Çalışanların karantinaya alınarak tedavilerine başlanıldığının kaydedildiği açıklamada, tesislerde de gerekli tüm önlemlerin alındığı vurgulandı.


Muhabir : Hatice Özdemir Tosun
Yayınlayan : Murat Keleş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.