Antalya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2020 - 16:56, Güncelleme: 17.03.2020 - 16:56 3460+ kez okundu.
 

Antalya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Antalya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu ANTALYA (AA) - Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yüksek kesimlere kar yağdı.Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Antalya'da yüksek kesimlerde aralıklarla kar yağışı, kent merkezi ve denizlerde ise kuvvetli rüzgar etkili oluyor.Gazipaşa'nın yüksek kesimlerindeki mahalleler, yağışın ardından beyaza büründü. Kar kalınlığının 5 santimetre ölçüldüğü bölgede, çiçekleri kaplayan kar güzel görüntü oluşturdu.Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklıkların özellikle iç kesimlerde 2 ile 6 derece azalacağını duyurdu.Muhabir : Yunus UğurYayınlayan : Murat Kaban

Antalya'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yüksek kesimlere kar yağdı.

Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Antalya'da yüksek kesimlerde aralıklarla kar yağışı, kent merkezi ve denizlerde ise kuvvetli rüzgar etkili oluyor.

Gazipaşa'nın yüksek kesimlerindeki mahalleler, yağışın ardından beyaza büründü. Kar kalınlığının 5 santimetre ölçüldüğü bölgede, çiçekleri kaplayan kar güzel görüntü oluşturdu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklıkların özellikle iç kesimlerde 2 ile 6 derece azalacağını duyurdu.

Muhabir : Yunus Uğur
Yayınlayan : Murat Kaban

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.