Antalya'da mahallenin bir kısmına uygulanan karantina sona erdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2020 - 10:58, Güncelleme: 12.06.2020 - 10:58 3511+ kez okundu.
 

Antalya'da mahallenin bir kısmına uygulanan karantina sona erdi

Antalya'da mahallenin bir kısmına uygulanan karantina sona erdi ANTALYA (AA) - Antalya'da Serik ilçesindeki mahallenin bir kısmında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina kaldırıldı. Merkez Mahallesi'nde 15 sokakta uygulanan karantina, 21 günlük kısıtlamanın ardından yapılan kontrollerde olumsuzluğa rastlanmaması üzerine sonlandırıldı. Sokakların giriş ve çıkışlarında bulunan demir bariyerler, polis ekiplerince kaldırıldı. Karantina bölgesinde yaşayan Dursun Kara, karara çok sevindiğini söyledi.Ailesiyle çocuğunun mezarına gittiğini belirten Kara, "Devletimiz, milletimiz bu sürede hep yanımızdaydı, bize çok yardımcı oldular. Allah herkese sıhhat versin." dedi. Muhabir : Servet TümerYayınlayan : Selma Adabaş

Antalya'da mahallenin bir kısmına uygulanan karantina sona erdi

ANTALYA (AA) - Antalya'da Serik ilçesindeki mahallenin bir kısmında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan karantina kaldırıldı.

Merkez Mahallesi'nde 15 sokakta uygulanan karantina, 21 günlük kısıtlamanın ardından yapılan kontrollerde olumsuzluğa rastlanmaması üzerine sonlandırıldı.

Sokakların giriş ve çıkışlarında bulunan demir bariyerler, polis ekiplerince kaldırıldı.

Karantina bölgesinde yaşayan Dursun Kara, karara çok sevindiğini söyledi.

Ailesiyle çocuğunun mezarına gittiğini belirten Kara, "Devletimiz, milletimiz bu sürede hep yanımızdaydı, bize çok yardımcı oldular. Allah herkese sıhhat versin." dedi.

Muhabir : Servet Tümer
Yayınlayan : Selma Adabaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.