Antalya'da Kovid-19 tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2020 - 21:10, Güncelleme: 02.04.2020 - 21:10 2777+ kez okundu.
 

Antalya'da Kovid-19 tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi

Antalya'da Kovid-19 tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi ANTALYA (AA) - Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi. Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun Antalya'da şehir içi ve şehirler arası çalışan toplu taşıma araçlarının yolcu taşıma kapasitesinin yarısı kadar yolcu alması yönündeki kararı doğrultusunda denetim yapıldı.Denetimlerde ekipler, yolcu ve sürücüleri kurallara uymaları ve zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamaları konusunda uyardı.Ekipler tarafından 45'i ticari, 307'si toplu taşıma aracı, 53'ü hususi, 31'i de otogar giriş çıkışlarında olmak üzere toplam 436 araç kontrol edildi. 3211 yolcunun bilgilendirildiği denetimlerde, 6 araca da ceza uygulandı.Muhabir : Bekir BektaşYayınlayan : Hacı Mustafa Yıldız

Antalya'da Kovid-19 tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi

ANTALYA (AA) - Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları denetlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun Antalya'da şehir içi ve şehirler arası çalışan toplu taşıma araçlarının yolcu taşıma kapasitesinin yarısı kadar yolcu alması yönündeki kararı doğrultusunda denetim yapıldı.

Denetimlerde ekipler, yolcu ve sürücüleri kurallara uymaları ve zorunlu haller dışında evlerinden çıkmamaları konusunda uyardı.

Ekipler tarafından 45'i ticari, 307'si toplu taşıma aracı, 53'ü hususi, 31'i de otogar giriş çıkışlarında olmak üzere toplam 436 araç kontrol edildi. 3211 yolcunun bilgilendirildiği denetimlerde, 6 araca da ceza uygulandı.

Muhabir : Bekir Bektaş
Yayınlayan : Hacı Mustafa Yıldız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.