Antalya'da 3 büyükbaş hayvan otlak alanda telef oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 18:54, Güncelleme: 29.07.2020 - 18:54 4283+ kez okundu.
 

Antalya'da 3 büyükbaş hayvan otlak alanda telef oldu

Antalya'da 3 büyükbaş hayvan otlak alanda telef oldu ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesi kırsalında otlayan 3 hayvan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek telef edildi.Alacami Mahallesi kırsalı Başyayla'da, Mustafa Özer, Emine Karaca ve Hasan Üye, meraya otlanması için 3 büyükbaş hayvan bıraktı.Hayvanların sabah saatlerinde öldüğünün görülmesi üzerine jandarmaya haber verildi. Ekipler, hayvanları kim veya kimler tarafından zehirlendiğini belirlemek için çalışma başlattı. Alacami Mahallesi Muhtarı Kerim Teker, 3 büyükbaş hayvanı zehirleyen şüphelilerin bir an önce bulunmasını istediklerini belirterek, "Bu hayvanlardan ne istediler anlamış değilim, inşallah bu kişi bir an önce bulunur ve gereken cezayı alır." dedi.Muhabir : Mustafa KurtYayınlayan : Ömer Süt

Antalya'da 3 büyükbaş hayvan otlak alanda telef oldu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesi kırsalında otlayan 3 hayvan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek telef edildi.

Alacami Mahallesi kırsalı Başyayla'da, Mustafa Özer, Emine Karaca ve Hasan Üye, meraya otlanması için 3 büyükbaş hayvan bıraktı.

Hayvanların sabah saatlerinde öldüğünün görülmesi üzerine jandarmaya haber verildi. Ekipler, hayvanları kim veya kimler tarafından zehirlendiğini belirlemek için çalışma başlattı.

Alacami Mahallesi Muhtarı Kerim Teker, 3 büyükbaş hayvanı zehirleyen şüphelilerin bir an önce bulunmasını istediklerini belirterek, "Bu hayvanlardan ne istediler anlamış değilim, inşallah bu kişi bir an önce bulunur ve gereken cezayı alır." dedi.

Muhabir : Mustafa Kurt
Yayınlayan : Ömer Süt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.