Antalya emniyetinden kaçakçılık operasyonu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2020 - 18:10, Güncelleme: 22.08.2020 - 18:10 3746+ kez okundu.
 

Antalya emniyetinden kaçakçılık operasyonu

Antalya emniyetinden kaçakçılık operasyonu ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gümrük kaçağı çok sayıda parfüm, sigara, makaron ve tütün ele geçirildi.Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak parfümlerin turistlere pazarlandığı, Kepez ilçesinde bir depoda sigara üretimi yapıldığı ihbarları üzerine Kepez, Alanya ve Manavgat'ta 3 ayrı operasyon düzenlendi.Operasyonda, 2817 gümrük kaçağı parfüm, 10 bin 840 makarona basılmış sigara, 19 bin 600 boş makaron, 190 TAPDK bandrolü, 55 kilogram nargile tütünü, 25 kilogram tütün ele geçirildi.Cumhuriyet savcılığı talimatıyla olaylarla ilgili yakalanan 5 kişiye ise "5607 sayılı kanuna muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı.Muhabir : Bekir BektaşYayınlayan : Önder Felek

Antalya emniyetinden kaçakçılık operasyonu

ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gümrük kaçağı çok sayıda parfüm, sigara, makaron ve tütün ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak parfümlerin turistlere pazarlandığı, Kepez ilçesinde bir depoda sigara üretimi yapıldığı ihbarları üzerine Kepez, Alanya ve Manavgat'ta 3 ayrı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 2817 gümrük kaçağı parfüm, 10 bin 840 makarona basılmış sigara, 19 bin 600 boş makaron, 190 TAPDK bandrolü, 55 kilogram nargile tütünü, 25 kilogram tütün ele geçirildi.

Cumhuriyet savcılığı talimatıyla olaylarla ilgili yakalanan 5 kişiye ise "5607 sayılı kanuna muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı.

Muhabir : Bekir Bektaş
Yayınlayan : Önder Felek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.