Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 17:38, Güncelleme: 25.03.2020 - 17:38 3670+ kez okundu.
 

Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı ANTALYA (AA) - Alanyaspor Kulübü, bir futbolcusu ve bir sağlık ekibi çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulgularına rastlandığını açıklayan Fenerbahçe için geçmiş olsun" mesajı yayımladı.Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kovid-19 bulgularına rastlanan oyuncu ve personelinizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz. Geçmiş olsun" ifadeleri kullanıldı.Muhabir : Mustafa KurtYayınlayan : Kemal Çolak

Alanyaspor'dan Fenerbahçe'ye "geçmiş olsun" mesajı

ANTALYA (AA) - Alanyaspor Kulübü, bir futbolcusu ve bir sağlık ekibi çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulgularına rastlandığını açıklayan Fenerbahçe için geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kovid-19 bulgularına rastlanan oyuncu ve personelinizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz. Geçmiş olsun" ifadeleri kullanıldı.

Muhabir : Mustafa Kurt
Yayınlayan : Kemal Çolak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.