AK Parti Milletvekili Uğur'dan köy ziyaretleri

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 14:16, Güncelleme: 03.09.2020 - 14:16 3126+ kez okundu.
 

AK Parti Milletvekili Uğur'dan köy ziyaretleri

AK Parti Milletvekili Uğur'dan köy ziyaretleri BURDUR (AA) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.Milletvekili Uğur, köy ziyaretleri kapsamında Bucak ilçesindeki Ürkütlü köyünde pazar yerinde vatandaşlarla buluştu. Toplantıda vatandaşların tek tek dertlerini dinleyen Uğur, yapılması gereken talepleri not aldı. Uğur, toplantının ardından köyde bir şehit ailesini de ziyaret etti. - "Vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz" Daha sonra evinin bahçesinde pekmez kaynatan bir kadına da yardım eden Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerde sorunları dinleyerek yapımı planlanan yatırımları da takip ettiğini söyledi. Tarlada mahsulünü toplayan vatandaşlara da zaman zaman yardım ederek sohbet ettiklerini dile getiren Uğur, "Bütün hemşehrilerimizle bire bir ilgilenmeye gayret ediyoruz. Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz." diye konuştu. Muhabir : Bilal AltıokYayınlayan : Mustafa Yıldırım

AK Parti Milletvekili Uğur'dan köy ziyaretleri

BURDUR (AA) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Milletvekili Uğur, köy ziyaretleri kapsamında Bucak ilçesindeki Ürkütlü köyünde pazar yerinde vatandaşlarla buluştu.

Toplantıda vatandaşların tek tek dertlerini dinleyen Uğur, yapılması gereken talepleri not aldı. Uğur, toplantının ardından köyde bir şehit ailesini de ziyaret etti.

- "Vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz"

Daha sonra evinin bahçesinde pekmez kaynatan bir kadına da yardım eden Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, köylerde sorunları dinleyerek yapımı planlanan yatırımları da takip ettiğini söyledi.

Tarlada mahsulünü toplayan vatandaşlara da zaman zaman yardım ederek sohbet ettiklerini dile getiren Uğur, "Bütün hemşehrilerimizle bire bir ilgilenmeye gayret ediyoruz. Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz." diye konuştu.


Muhabir : Bilal Altıok
Yayınlayan : Mustafa Yıldırım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.