AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, partililerle buluştu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2020 - 15:30, Güncelleme: 18.07.2020 - 15:30 4277+ kez okundu.
 

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, partililerle buluştu

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, partililerle buluştu HATAY (AA) - AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, partililerle bir araya geldi.Yayman, partisinin il başkanlığını ziyaretinde, AK Parti'nin Türkiye'nin ve milletin partisi olduğunu dile getirdi.AK Parti'nin, başkalarına bakarak hiza almadığını ve almayacağını vurgulayan Yayman, "AK Parti milletin bağrından çıkan, iki asırlık arzularının, heyecanının ve beklentilerinin partisidir. Bu anlamda çok büyük eserlere imza atmıştır. Bunun en büyük örneği de Ayasofya'nın cami haline gelmesidir, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Parlamentoda destek veren tüm milletvekillerimize ve bu hayırlı işin altında imzası olan liderimiz, büyüğümüz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.Yayman, Hatay'a yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.Muhabir : İzziddin NazlıYayınlayan : İbrahim Erikan

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, partililerle buluştu

HATAY (AA) - AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, partililerle bir araya geldi.

Yayman, partisinin il başkanlığını ziyaretinde, AK Parti'nin Türkiye'nin ve milletin partisi olduğunu dile getirdi.

AK Parti'nin, başkalarına bakarak hiza almadığını ve almayacağını vurgulayan Yayman, "AK Parti milletin bağrından çıkan, iki asırlık arzularının, heyecanının ve beklentilerinin partisidir. Bu anlamda çok büyük eserlere imza atmıştır. Bunun en büyük örneği de Ayasofya'nın cami haline gelmesidir, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun. Parlamentoda destek veren tüm milletvekillerimize ve bu hayırlı işin altında imzası olan liderimiz, büyüğümüz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Yayman, Hatay'a yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Muhabir : İzziddin Nazlı
Yayınlayan : İbrahim Erikan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.